Kezdő oldal  
 
Akadálymentes változat
Fő menü
Kezdő oldal
Köszöntő
Önkormányzat
Kitüntetettek
Helyi Rendeletek
Közös Önkormányzati Hivatal
Választások
Hirdetmények
Közalapítványok
Felügyelt intézmények
Oktatás
EU-projektek
Gazdasági társaságok
Állás pályázatok
Üvegzseb
Archívum
Közbeszerzés
Beszerzési felhívások
Települési Értéktár

...........................................................
Közérdekű Információk
A város története
Idegenforgalom
Rendezvény naptár
Gyógyfürdő
Testvérvárosok
Civil szervezetek
Vállalkozások
Galéria
Vendégkönyv
Térkép
Hasznos Hírek
Hasznos Hírek
A legfrissebb hasznos hírek non-stop!
Statisztika
Látogatók: 2719186

Püspökladány települést
a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Földhivatali Portál 

www.magyarorszag.hu


 
 
 
Közadatkereső


 
 
 
 
TÁMOP-3.3.2-08/2-2008-0039
2011. június 20. hétfő 21:56

 

P R O J E K T Ö S S Z E F O G L A L Ó


Püspökladány Város Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében megvalósításra kerülő „Az esélyhez egy kézfogás is elég” elnevezésű TÁMOP-3.3.2-08/2-2008-0039 azonosító jelű projekt keretében 100%-os támogatási intenzitás mellett, 99.447.000,- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.

A projekt megvalósítási időszaka 2010. október 1.-től 2012. július 31.-ig tart. A projekt sikeres zárásért egy 4 fős projektmenedzsment felel, melynek tagjai 1 fő projektmenedzser, 1 fő pénzügyi vezető és 2 fő projektasszisztens.

Városunk intézményei közül az Egyesített Óvodai Intézmény, a Püspökladányi Többcélú Nevelési Oktatási és Pedagógiai Szakszolgálati Intézmény és a Karacs Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium szakmai téren érintett a projekt által. Az intézmények pedagógusai, szakemberei, az intézmények diákjai egyaránt részt vesznek a projektben.

A projekt olyan célokat fogalmaz meg, melynek értelmében, a városunkban tanuló hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű, illetve sajátos nevelési igényű tanulók integrációját segíti elő.

A projektidőszak során közbeszerzési eljáráson nyertes külső cég tart képzéseket a pedagógusoknak. A pedagógusok által tartott különböző foglalkozásokon pedig az intézmények diákjai tovább mélyíthetik tudásukat.

A projekt költségvetése továbbá lehetővé teszi, hogy az érintett intézményeink eszközállománya bővüljön, és tanulóbarát iskolai környezet kialakításával pedig a tanárokat és a diákokat egyaránt megújult külsejű tantermek fogadják.

A fentiekben részletezett projekt tehát az Esélyegyenlőségi program szempontjait figyelembe véve városunk fejlődést szolgálja. Szakmai területen nyújtott magas színvonalú munka által a fiatalok olyan rendszernek lesznek a részei, mely példaértékű. Az elnyert támogatás kiváló lehetőségeket biztosít, és ezek ismeret után joggal állíthatjuk, hogy „Az esélyhez egy kézfogás is elég”.Törösné Turányi Borbála
projektmenedzser

Utolsó frissités ( 2011. június 20. hétfő 22:22 )
 
 
 
  
EU-projektek


 

 

 
Elektronikus Ügyintézéswww.valasztas.hu


 
 
Püspökladányi Hírek 

Egyesített Óvodai Intézmény
  

Városüzemeltető
 
 

www.puspokladany.hu . Minden jog fenntartva!
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.Ez alól kivételek a közérdekű adatok.
4150. Püspökladány. Bocskai.u.2.